L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 5 d’octubre del 2015

Les millores introduïdes en el servei de platja accessible fa possible que més de 3.000 persones usen aquest servei.


Punt de platja accessible

 L’Ajuntament de Tavernes ha fet balanç del servei que presta en els dos punts de platja accesible, un en la platja de la Goleta i un segon en zona de Padur, i on ha través de les valoracions dels usuaris s’ha pogut conéixer que més de 3000 persones han usat enguany aquest servei.

La Cotorra ja va informar el passat mes de juny de les gestions dutes a cap per la regidora de contractació, Llum Sansaloni,  amb la concessionària per ampliar el servei de platja accessible de manera gratuïta per a l’Ajuntament. Així el servei passava també a prestar-se la segona quinzena de juny i la primera de setembre, a més dels mesos de juliol i agost, i s’incrementava l’horari de 11 del matí a les 14 hores.

Presentació de les millores i servei de salvament i socorrisme
Els usuaris han valorat molt positivament la utilització i el funcionament de les instal·lacions, que disposen d’un servei adaptat i també del material necessari com ara cadires amfíbies i elements de flotació o crosses adaptades.

La major part dels més de 3.000 persones han fet ús del servei en el mes d’agost (unes 1.800 persones) de les quals el 90% tenen alguna discapacitat o són persones majors de 65 i procedeixen tant del País Valencià com de fora.

Per la seua banda la Regidoria de Foment Local, a través del regidor Josep Llácer, ha indicat que l’objectiu de l’Ajuntament es dotar els dos punts amb tots els equipaments que calen a les persones amb diversitat funcional i assegurar-los poder  accedir a les platges.

L’Ajuntament ha dedicat un total de 6 persones- molts  becaris de la Diputació- que han dut a cap les tasques per aconseguir la participació dels usuaris, augmentar la seua autonomia i capacitat personal i la plena integració social dels usuaris. Així mateix han mantingut netes les passarel·les i les rampes, i han disposat de material adaptat necessari per a la visita de grups, associacions o residències.

L’Ajuntament pretén millorar encara més el servei per a l’any que ve amb l’increment de dues cadires més.
-

1 comentari:

Usuari del bany adaptat ha dit...

Vista la confluència horaria de gran part dels usuaris, podria estudiar-se ampliar un poc la zona d'ombra del punt ubicat a l'escala PaDur. Es algo que s'ha comentat com a potencial millora del servei per a propers anys, donat que eixe punt te més nombre d'usuaris que el de la zona de la Goleta.
Quan baixen les persones de les residències, es queda un poc xicoteta la superficie amb ombra.
Enhorabona i a continuar millorant!