L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 3 d’octubre del 2015

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: El dissabte miracle ???

Avui dissabte la terra dels valencians i valencianes rep la visita del Sr. President del Govern d’Espanya, Mariano Rajoy. 

Tranquils. No, no ve per una sobtada preocupació sobre la nostra situació. Seria un veritable miracle si la causa de la visita fóra les necessitats que tenim els valencians i tingués, com a objectiu, el xerrar, consensuar i cercar solucions als greus problemes que patim, i que deriven sobre tot de la mala gestió del seu partit durant 20 anys. 

Però no, el Sr. President ve a un acte del seu partit. Ve a clausurar... ¡¡agafeu-vos de la cadira i no caigueu de tos!!! unes jornades del PPCV sobre regeneració i qualitat democràtica. Anem bé. 

En resum, el govern d’Espanya i el PP, usen la figura del seu màxim mandatari i es burla, ens humilia i damunt voldran que li aplaudim la gracieta. Rajoy té temps per a assistir a un acte del seu partit, però Rajoy no ha tingut temps – ni interés- a rebre els darrers tres mesos  el president de la Generalitat, que al cap i a la fi representa 5 milions de ciutadans, i escoltar de primera mà quina és la situació per la qual travessa el nostre país després de la desfeta econòmica deixada pels presidents Camps, Olivas i Fabra. 

Una vegada més es demostra que el govern de Madrid viu d’esquena als valencians i Rajoy està més preocupat del seu partit que de complir l'obligació que té com a president de tots els espanyols i, per tant, dialogar i cercar solucions als seus problemes. 

I per a més burla – ¿o més rialla?? – la seua visita és per parlar de regeneració. I ho fa ell, quan precisament ha demostrat que no ha estat capaç d’atendre des del Govern d’Espanya la regeneració del seu partit a la nostra terra. I ací tenim imputats de les files del PP per donar, vendre i regalar. 

Rajoy només ve a la nostra terra quan hi ha un acte de partit, quan ha de recolzar algun dirigent, i per ser el màxim responsable del Govern i també del PP es converteix en actor corresponsable dels 20 anys de corrupció i balafiament del seu partit a la nostra terra. 

Seria un miracle – no caerá esa breva, com diuen els castellans- que dins de l’acte partidista anunciara que va a canviar el finançament del País Valencià, que va a enviar el FLA ja!!, que va a estudiar quina serà la quita al deute valencià amb l’Estat a canvi d’eixos 13.000 milions que no ens han pagat els darrers 10 anys. ¡Així sí que seria un miracle!