L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 2 d’octubre del 2015

L'Iboga Summer té tres nominacions als Premis Fest de l'Associació de Promotors Musicals



L’Iboga Summer Festival va celebrar la tercera edició el passat mes de juliol a Tavernes i ara arreplega el fruit del gran èxit que va assolir amb la nominació com a “Millor festival de mig format” en la II edició de Premis Fest, atorgats per l'Associació de Promotors Musicals i el portal Bythefest.

El jurat també ha nominat a l’Iboga, l'únic festival espanyol dedicat a la música balkan, swing i ska, en les categories de “Millor producció” i “Millor campanya de comunicació”, sumant així tres candidatures. 

Iboga Summer Festival va reunir en la seua última edició a 22.000 persones, consolidant-se en només tres anys com l'únic festival en el seu gènere. L'aposta per la música balkan i una experiència multicultural a través de l'ambientació, l'oferta gastronòmica i altres activitats paral·leles han servit per a distingir l’Iboga en el mapa espanyol de festivals.

143 festivals del territori espanyol aspiren a guanyar en alguna de les 15 categories dels Premis Fest. El públic pot decidir els guanyadors votant fins el dia 9 d'octubre en el web del certamen a més del jurat professional, integrat per destacats periodistes i per representants de la indústria de la música en viu. 

La cerimònia de lliurament dels II Premis Fest tindrà lloc el pròxim 28 d'octubre dins del Congrés de Festivals del Bizkaia International Music Experience (BIME).