L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 2 d’octubre del 2015

Vols beneficiar-te amb el fraccionament dels teus impostos i taxes? Apunta't al Pla Mensual de Pagament

Perfecto Benavent intervé en el plenari

L'Ajuntament de Tavernes, com es sabut, ofereix la possibilitat als seus veïns que puguen pagar a terminis de mes els impostos i taxes municipals. Només cal sol·licitar-ho per a beneficiar-se de la mesura.
La regidoria d'Hisenda, que presideix Perfecto Benavant, ha obert de nou el termini perquè els veïns que ho desitgen puguen acollir-se al Pla Mensual de Pagament d'impostos, cosa que els permetrà el fraccionament mensual en el pagament conjunt dels impostos i taxes municipals a partir del 2016.

L’any passat el govern de Compromís va posar en marxa aquest pla, al qual es van acollir molts veïns, i ara es torna a obrir el termini de sol·licitud perquè s’inscriguen els ciutadans interessats a beneficiar-se a partir de l’1 de gener del 2016. El regidor Perfecto Benavent en el seu dia va considerar que aquest pla dóna el màxim de facilitats perquè els ciutadans puguen fer efectiu el pagament d'impostos i taxes municipals a terminis..

Tal com en el seu dia va explicar el regidor d'Hisenda en el Pla Mensual de Pagament s’inclou l’Impost sobre Béns Immobles, tant urbana com rústica, l'impost de vehicle, la taxa per aprofitament especial de la via publica amb entrada de vehicles, la taxa de recollida de residus urbans i l'impost sobre Activitats Econòmiques. 

Cal indicar que és un pla molt interessant en permetre pagaments mensuals i sense cap tipus d’interessos de demora, essent l’única condició que la quota mensual mínima siga de 50 euros i domiciliar tots els rebuts en un mateix compte bancari. Els pagament es faran en quotes mensuals correlatives, de gener fins a desembre el dia 5 de cada mes.

El govern municipal va aprobar ara fa un any l'Ordenança Fiscal General, on es contempla aquest fraccionament i, tal com s’indica, els veïns ho han de sol·licitar abans del dia 1 de desembre de l'any anterior d’aplicació.
-