L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 17 de novembre del 2015

Despilfarro. Balafiament (Milions d'euros gastats pel PP en centres buits)


Centres, parcs tecnològics, edificis que han costat milions i milions i que es troben buits i sense cap ús, o totalment desaprofitats. És l'herència del PP, la del balafiament, la gota que mai cessa i de la qual en sabem més cada dia que passa. 

Centre Tecnològic de fruits secs a Almassora (Castelló). Una inversió de 2,5 milions d'euros i que manca de personal i dotació pressupostària per a la seua engegada. 

El Centre Tecnològic Hortofrutícola de Carlet, amb una inversió de 3,2 milions d'euros es va finalitzar en 2011 per a la recerca, el desenvolupament i la innovació, i transferència de tecnologia i formació de joves en l'hortofruticultura. No es va fer res.

En el parc tecnològic de Paterna, al gener del 2006 es va inaugurar el centre de Tecnologies Netes, per a fomentar la recerca i innovació tecnològica en matèria de medi ambient i la seua implantació en el teixit empresarial. Buit i sense activitat des de 2012.

Centre Tecnològic de Flores i Plantes,a Alcàsser, cedida per l'ajuntament una parcel·la de 8.854 m2: no s'ha construït res. 

Centre Tecnològic de Montcada, que va ocupar per un temps el servei de Transferència de Tecnologia del IVIA, però ara buit. 

Institut de Viticultura i Enologia de Requena, inaugurat per Alberto Fabra al febrer de 2014. Inversió de 4,4 milions d'euros. Només disposa de mitja dotzena d'administratius i tècnics.

Dependències buides a València

Edifici complet de sis altures en bon estat de conservació en el carrer Colón que va ocupar la conselleria de Benestar Social fins al seu trasllat a la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre. Immoble de cinc plantes, en el carrer Nàquera de València, que va ser seu de la Direcció general de la Dona. 
Construccions en el Passeig de l'Albereda de València que van ocupar les conselleries d'Agricultura i Medi ambient i estan sent adaptats per a acollir la seu de la conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

També es troben buides les dependències en la plaça de l'Ajuntament amb el carrer Sant Vicent que formaven part de l'extint Impiva (actual Ivace); la Casa Clemència, en Primado Reig, que va ser seu de la Fundació Reina Sofia contra la Violència de Gènere, i s'adapta ara per a la Societat de Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana.

Habitatge del carrer Españoleto de Madrid que va ser la seu del Govern valencià en la capital d'Espanya.