L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de novembre del 2015

Joan Baldoví, encapçalarà la llista valencianista a les eleccions del 20D



L'actual diputat de Compromís, Joan Baldoví Roda, serà el cap de llista por la circunscripció de València de la coalició “Compromís-Podem-És el moment” i Marta Sorli ho farà per Castelló, segons el resultat de les primàries celebrades pel Bloc, partit que ha d’encapçalar les candidatures en les dues “províncies” a les eleccions generals del 20D.
 
En la passada legislatura, Joan Baldoví, malgrat ser l’únic representant estrictament valencià en el Congrés de Diputats es va destacar com un dels diputats més actius de la cambra. En la legislatura va presentar 784 preguntes al govern de Rajoy, va sol·licitar 82 informes, va intervindre 309 vegades en plenaris del congrés i altres 96 en les comissions i va presentar 903 esmenes als pressupostos del govern de Rajoy, entre elles quatre vegades les referents a la laminació del Riu Vaca, per ampliar les inversions al País Valencià. 
 
Joan Baldoví també ha rebut de la premsa parlamentària la distinció “d’assot” del govern de Rajoy per les intervencions critiques que ha realitzat. 
 
Aportacions al programa 
 
Compromís ha obert un espai en el seu we amb el títol #EselMomentdeParticipar on els ciutadans poden presentar fins el dia 28 les aportacions que consideren al programa electoral per al 20D. La ferramenta de participació permet enviar propostes i també votar-les.