L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de novembre del 2015

La coalició Compromis-Podem va presentar ahir el manifest "Es el moment"



Compromís i Podemos van presentar ahir dijous a València el manifest 'És el Moment', amb l'objectiu d'arreplegar signatures per evidenciar que les persones que donen el seu suport tenen un mateix projecte de futur per a la societat valenciana. “Venim de llocs molt diferents i en el passat hem votat a partits diversos, però ara ens uneix una idea forta: un projecte de país per a tots i totes, oposat a la societat de privilegiats que els que governaven la Generalitat i encara governen l’Estat volen”.

Per facilitar que la ciutadania done suport a l'acord pel canvi s'ha habilitat una web eselmoment.com on es pot llegir i signar el manifest.

La coportaveu de Compromís Mónica Oltra ha intervingut i ha remarcat "no estem disposats a mercadejar els nostres drets, no negociem amb allò que és nostre".  "No volem ser més que ningú però ja n'hi ha prou que cada vegada que el PP pren una decisió és per insultar els valencians", ha dit Oltra, que ha definit com "anomalia democràtica" el finançament valencià perquè és "una comunitat pobra que paga com a rica".

Sobre el pacte amb Podemos ha dit que "no és perfecte però és el que és i pel qual hem lluitat molt de temps". Oltra ha cridat a treure del govern el PP, "el partit de la indecència" i ha anunciat que "els vàrem fer fora del govern valencià i els farem fora del govern d'Espanya". En aquest sentit ha dit que Rajoy es troba "a un mes i un dia de complir la seva condemna. Les pròximes eleccions no només decideixen qui ocupa la cadira sinó que canvien el rumb de l'Estat".

Disseny de Xavier Mariscal


L'artista valencià Xavier Mariscal ha dissenyant de manera altruista el logo d'És el Moment, sumant-se així al suport de la societat civil a aquest acord impulsat per Compromís i Podemos.

El manifest també recull com a eixos bàsics que la voluntat d’una majoria de valencians passa ara per “recuperar i ampliar l’Estat del Benestar equiparant-lo als nivells europeus. Rescatar la democràcia perquè mai més les polítiques que ens afecten estiguen decidides per elits que no es presenten a les eleccions. Impulsar la transparència, la participació i l’honestedat en el funcionament de les institucions, desterrant la corrupció, el nepotisme i el balafiament. Garantir els drets socials perquè totes les persones tinguen cobertes les necessitats bàsiques i puguen accedir a les mateixes oportunitats de futur. Impulsar polítiques efectives d’igualtat, que combaten l’exclusió social i eliminen qualsevol discriminació de gènere. Adoptar la sostenibilitat com a principi rector de la societat, l’economia i el medi ambient”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Podrien pagar algo a Mariscal que va masa bé de diners.