L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 7 de novembre del 2015

No només són els joves...

Platja
Poble
Ens queixem del que fa la gent jove els dissabtes per la nit amb raó, però no solament és la gent jove la que en fa de grosses.

No anem a dir massa. Les fotos que ens han enviat parlen per elles mateixa i ho diuen tot. Recordar que hi ha un ecoparc gratuït on es poden deixar trastos, mobles, enderrocs casolans, electrodomèstics, etc i etc de manera gratuïta. Clar està: cal anar-hi allí i dur-los.

També hi ha un servei gratuït d'arreplegada de mobles de l'Ajuntament. Clar està: cal avisar a l'Ajuntament i traure'ls al carrer el dia que correspon.

Però sembla que és massa faena anar a l'ecoparc o avisar a l'Ajuntament.

Després si la gent jove pren exemple ens queixem. Com alguns es queixen de si fa falta més neteja. No cal més neteja, cal que no embrutem tant. 

Agraïm les fotografies enviades.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sou tan sabuts que això ho deixa gent major i no jove? Els mobles tenen escrit el DNI?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho sabem de la mateixa manera que el botelló i vidres trencats dels carrers dissabte nit és gent jove.

Anònim ha dit...

Pues jo he vist molts vidres de gent prou majoreta,ni un ni l'altre no són problemes depenents de la edat,sino de la cultura i educació,i a este poble,a més a més,de permisivitat. Sobretot amb la festa en general i la gent jove en particular.
Que tinguem un alcalde,regidors i govern joves no té perque significar que es permeten les gamberrades,brutícia nocturna i soroll.