L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 26 de novembre del 2015

Notícies sobre el Festivern 2015-2016


 
Tal com avancen els dies anem sabent més coses de la propera edició del Festivern que una vegada més, i per cinqué any consecutiu, té lloc a Tavernes.
 
Els veïns de Tavernes, talment com en passades edicions, tindran un descompte en les entrades. Així el dia 30 l’entrada per als vallers i valleres serà de 15 euros i de 20 euros per al dia 31, la nit d’acomiadament del 2015. Ara si compreu un abonament per als dos dies l’avantatge és més important: 23 euros només per assistir al programa musical que podeu consultar a la imatge que incloem. Les entrades es podran comprar al llarg dels dies 29, 30 i 31 en la taquilla instal·lada davant el Poliesportiu Municipal.

Enguany, segons informa el web oficial, serà exigit el DNI a l’entrada a la carpa. Així mateix, com altres anys, només podran accedir-hi els majors de 16 anys i cal també saber que les polseres del Festivern per a assistents de 16 a 18 anys tindran un color diferent als de major edat amb la qual cosa es vol mantindre un control estricte sobre l’adquisició de begudes alcohòliques.

També us recordem que per al dia 29, i a la Casa de la Cultura, hi ha programat un concert en homenatge a Ovidi Montllor que comptarà amb les actuacions de “La Fera Ferontge” (Ovidi interpretat pels Inadaotats), Cesc Freixas i Pau Alabajos.