L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 15 de novembre del 2015

PLENARI DE NOVEMBRE 2015: Ajuntament i Diputació convenien per a demolir unes roques del Cantalot



El plenari de novembre va aprovar el conveni firmat entre la Diputació de València i l’Ajuntament per a la demolició de roques calcàries caigudes de la Muntanya de les Creus en el Parc del Cantalot. 

L’obra de demolició, que es farà de manera controlada i per tècnics especialitzats, contempla una inversió total de 8.481 euros i dels quals el 90% será a càrrec de la Diputació. 

L’Ajuntament assumirà les despeses de la redacció de la memòria valorada (projecte bàsic) i la direcció facultativa, mentre l’execució de les obres serà assumida per la Diputació. 

A la fotografia podeu observar la roca que es va desprendre de la muntanya fa unes setmanes després d’un període de fortes pluges i que va ocasionar danys als murs del parc.