L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 de novembre del 2015

Representació del musical "El Geni d'Aladi" aquest diumenge

 
L’Ajuntament de Tavernes ha programat per al diumenge, dia 8 de novembre, un nou musical. La cita serà a les 18 hores en la Casa de la Cultura de Tavernes.
 
El musical de “El Geni d’Aladí” conta i canta la història del personatge d’Aladí des del punt de vista del geni de la llàntia. Una aventura inoblidable d’alguns dels personatges del mític conte de Les mil i una nits “Aladí i la llàntia meravellosa”. 
 
El geni i Aladí viatjaran arreu del món i acudiran al Gran Oracle, que els donarà la clau per a poder posar fi per a sempre als malvats poders de Giafar i els seus plans terribles. Màgia, titelles, ombres, teatre negre, cançons originals i textos pedagògics. Una divertida proposta per a tota la família.
 
Autor i direcció: Julio Martí Zahonero. Actors: Juanfran Sáez com a geni i el guardià; Laura Renard com a Jasmine, Azofaifa i Soraya; Roberto Costa com a Aladí; Miguel Angel Cantero com a Gaifar, Mahar i faquir; i Ezequiel Navarro com al Soldà, beduí i Oracle.