L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 24 de novembre del 2015

Tavernes inverteix 270.000 euros en un nou taller d'ocupació



Tavernes destina 270.000 euros a un taller d'ocupació que contracta 24 persones desocupades de la ciutat durant sis mesos. El taller, amb nom de "Revalorització dels recursos turístics naturals de Tavernes II", desenvolupa un projecte de continuació de les tasques de conservació, restauració, rehabilitació i promoció dels Recursos Naturals Turístics de Tavernes iniciat pel taller que va acabar el passat mes de juny.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, la regidora d’Educació, Beatriu Ferreres i la de Serveis Socials, Noèlia Alberola, han visitat avui el nou taller d’ocupació.

L’alcalde, Jordi Joan, ha manifestat que "l'objectiu del taller és millorar la formació de les persones sense faena del nostre municipi i facilitar que puguen adquirir una experiència professional que els servisca per a trobar un treball digne."

Un dels punts de referència del nou taller és el patrimoni històrico-cultural, arquitectònic i natural convertit en un gran element diferenciador del turisme i d'ací l'interés en promoure iniciatives que posen en valor Tavernes com a destinació turística.

Amb aqueix objectiu, l’Ajuntament ha contractat 6 professors i 24 alumnes, distribuïts a parts iguals entre tres especialitats formatives: dissenyadors de pàgines web, treballs forestals i infraestructura de jardins.

El taller per tant es configura com a programa mixt d'ocupació i formació cofinançat pel Fons Social Europeu, i on l’Ajuntament destina 50.000 euros de fons propis.

Les persones contractades estaven desocupades, eren demandants de faena i com a col·lectius prioritaris de la contractació han estat les dones, en especial les víctimes de violència de gènere, persones amb discapacitat, persones en situació o risc d'exclusió social, els majors de 55 anys i en desocupació de llarga duració.

El taller té una durada de sis mesos i en total són 960 hores de formació alternades amb el treball o la pràctica professional, dirigida també a l'aprenentatge, la qualificació i l'adquisició d'experiència.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona noticia