L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

dilluns, 1 de febrer del 2016

Comença la instal·lació de jocs infantils en el solar davant del pavelló


L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat la instal·lació de jocs infantils al solar ubicat enfront del pavelló cobert. Tal com vam informar fa només uns dies, el regidor de Patrimoni, Perfecto Benavent, havia aconseguit la cessió gratuïta del solar per un temps indefinit amb l'objectiu de dedicar-los a ús i gaudi dels veïns.

La propietat autoritza a l’Ajuntament a adequar el terreny per a ús públic, mitjançant compactació o col·locació d’elements com jardineres o mobiliari urbà, cas de jocs o bancs. El dret d'ús a favor de l'Ajuntament no comporta cap indemnització, import econòmic ni benefici fiscal per als propietaris.

Tal com es veu en la fotografia, la instal·lació està ben avançada amb la qual cosa és de preveure que puguen ser usats en poc de temps.

6 comentaris:

UN JUBILAT ha dit...

Hem direu pesat, però el que mes falta fà al poble es que pinten,o repinten els passos de vianants. Jà fa al menys tres anys que es tenien que haver repintat.Fins que no passe algún accident no li donaran remei.La seguretat es el primer tema que deuen solucionar.Açí a Tavernes solem dir (Sols ens enrecordem de santa Bàrbara quan trona.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Una cosa no lleva l'altra.
La pintura de senyals està adjudicada i prevista a iniciar-se en pocs dies.

Anònim ha dit...

A tavernes li falta un park amb uns columpis grans, amb un castellet.
Fins i tot Simat en te d un.
No se quin trellat trau posar uns tobogans si en el parc dels vents i al passeig colon que esta al costat ja hi han.

d altra banda, no estaria mal que l acces al parc dels vents fora per el futbol.

Anònim ha dit...

Tavernes també te moltes coses que no té Simat.

Anònim ha dit...

Per què posen els columpios en un solar privat on l'any que ve poden fer una finca?
Per què no gastar els diners en un lloc public?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això es va explicar en el seu moment.