L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 3 de febrer del 2016

La història continua


I ara els ha tocat als carrer Alacant i València ser testimoni de la gent que no té cap mirament ni consideració i deixa els trastos de casa inservibles arreu, enmig del carrer.

Una vegada més, i en van moltes i moltes, comprovem que el grau de consciència cívica i de comportament respectuós amb els demés, brilla per l'absència.

¿De que aprofita establir un servei d'arreplegada de trastos o un ecoparc si la gent no l'usa? A la raó d'aquell: no és més net el poble qui més dedica diners i mitjans a netejar, sinó el poble que els veïns no embruten.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

A tot això, i ara que es parla de coses mal posades, s'hauria de parlar de la tradicional muntada de certa carpa de certa falla davant de la Casa de la Cultura. El carrer és de tots, i encara falta un mes i mig llarg per a Falles. Estaria bé que els fallers, muntaren les seues coses quan toca i no l'ultim dia del mes de gener.

Anònim ha dit...

tot la raó!! perque la Via es la privilegiada del poble?? i perque la gent te que tindré tan pronte la seva carpa tocant els nasos??

Anònim ha dit...

A part d'aixo te en permis per tallar el carrer cuant els pase per els ou.........

Anònim ha dit...

Baix l'anonimat sou molt valents per a parlar...

Anònim ha dit...

Fan com tu fas que també ho dius com anònim i no defenses la falla amb el teu nom.
Si ells no tenen raó, tu digues arguments que ho demostren.Jo el problema que veig és que tenen tota la raó i no diuen cap mentira.

Anònim ha dit...

Vixca la Falla la Via

Anònim ha dit...

Igual l han deixat posar perque no tallen cap carrer?
Llocs de parking en lleven 2/3 no en lleven mes. Ara toca renegar als antifalleros,despres venen els antiprocesons,els antifestivalers,antiverbenes,antitalladadecarrers a festes del poble....Sempre. la mateixa

Anònim ha dit...

Jo no crec en eixa argumentació tan simple d'antifallers, antitallades de carrers i demes. I pense que és una tonteria de mal gust eixe argument de justificació.
No hi ha res que es diga que no siga veritat. Digues una que siga mentira.
No te cap trellat que a finals de gener es monte una carpa per usar en la setmana del 15 al 19, total més d'un mes i mig abans. Voldria em justificares per que eixe montage i en base a quina necessitat de la festa.
I damunt es fan trampetes com posar senyals de prohibit aparcar als veïns, senyals que no posa l'ajuntament i que es lleven quan va algun faller perque ell aparque. ¿Diras que es mentira? Ho he patit més d'una volta.
Ara el mes bo de tot es que els 10 parats de ferro de la carpa estan dins de la via publica, a una vora del carrer si vols pero dins de la via de pas dels cotxes. Això no se li consentiria a cap veí ni a cap empresa perquè es un perill per a la circulació. I damunt tinc entes que no paguen les falles ocupació de la via publica.
El dia que un cotxe s'estrelle contra un parat i es denuncie a l'Ajuntament per autoritzar-ho vorem que passa. Es farà carrec la falla del dany? I si en el xoque hi ha ferits que fem? Quina justificació li dones això perquè estiga la carpa a punt un mes i mig, sense ser setmana de falles? I sense que la policia local ho prohibisca.
Carpa si, totes les carpes que calga a falles pero entre el dia 10 o 12 i el 20 de mars i va que es mata.

Anònim ha dit...

La carpa és per la presentació i la concentració de motos

Anònim ha dit...

Si ens posem a rebuscar aviats anem! El festivern dura tres dies i als parkings no es podia aparcar durant 6/7 dies. Si les festes estaven concentrades en dos caps de setmana..pq es tallen carrers tota la setmana. Si algun dia es crema una casa i els bombers per rodar un parell de carrers arriben tard i una persona li passa algo? Qui ho paga? Els veins del carrer? Q tanquen tres dies i va q es mata. I contestant al comentari anterior. NO ES TALLA LA CIRCULACIO ESTANT LA CARPA MUNTADA. Si no t agrades els ferros i ja veus molesties per tots els llocs tens un problema. Gaudeix de la festa o deixa viure q de segur q tu tambe faras coses q als altres no els vindran be. Viu i deixa viure .

Anònim ha dit...

No desvies el tema que no estem parlant del mateix ni comparant amb altres coses molt diferents. Estem parlant d'un abús de més d'un mes i mig de carpa muntada, que no es permet en cap ciutat de la comunitat on fan falles, i menys en contra de qualsevol norma de seguretat vial.
I gaudire de la festa i la viure, i anire a ballar i a fer-me alguna cervessa en la barra, faltaria més. Pero aixo no m' impedix dir que les coses son com son i prou mal fetes.
I si la carpa es per la festa motera, no cal montar-la al cap de gener. Es monta el dissabte abans i si no hi ha prou gent per montar, cosa impossible en una falla, es lloga gent que jornals en fan falta, o es fa la motera en la primera semana de març i tot solucionat.
Si les falles pagaren ocupacio de la via publica segur que no es montaria mes i mig abans.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Val, ja ho teniu bé, que no aneu a convèncer-vos ni tampoc és el tema de la notícia.
Ja ha dit cadascun la seua, hem vist les opinions d'una part i de l'altra.
Tanquem.