L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 3 de febrer del 2016

La regidoria d'Agricultura neteja i desbrossa el llit del riu Vaca.




Tal com vam avançar ací en La Cotorra, la Regidoria d’Agricultura que dirigeix Javi Escrihuela havia començat la neteja i desbrossament del riu Vaca. Els treballs continuen i el resultat ja es pot comprovar, tal com testimonien les fotografies.
 
Aquest treball és competència i l’ha de dur a càrrec la Confederació del Xúquer però al final l’Ajuntament de Tavernes se n’ocupa atés que la Confederació no compleix. 
 
 
El regidor Javi Escrihuela ha confirmat que s’ha planificat el treball en dues fases. La primera que ara es du a cap netejarà des del pont del riu (lloc des d’on estan fetes les fotografies)  fins la Illeta del Tol·lo. La segona fase serà des del pont fins a l’assut del riu.

El regidor ha indicat que la brigada de la Regidoria d’Agricultura du a cap els treballs usant la nova màquina adquirida fa uns mesos per l’Ajuntamnet, amb la qual cosa “hem començat a amortitzar-la amb les faenes de neteja del Vaca, uns treballs que són importants per al manteniment del riu i evitar taponaments i possibles inundacions".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Fa falta una bona neteja perquè està molt brut per culpa de la Confederació que no neteja