L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 2 de febrer del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÖ: El PP, la mota de pols i la biga


No sabem si riure o plorar però pensem que esdeveniments com aquest que contem cauen ja en la riota més vulgar. 
I un advertiment previ per si algú encara no ho sap: Hi ha un grup municipal a l’Ajuntament de Tavernes que es diu Grup Popular. I per ara cap regidor, al contrari del que passa a València ciutat, està “investigat” per a res. 

Volem dir amb açò que poden fer la seua tasca: acostar-se a l’edifici consistorial, preguntar, anar a parlar amb els tècnics, etc i etc. o fins i tot fer alguna telefonada als regidors del govern si creuen que el tema s’escau.
Dit açò el fet: el diumenge i en el seu facebook, el PP es preguntava perquè el cap de setmana no onejava la bandera espanyola a la porta de l'ajuntament. ¡I mira que és fàcil preguntar a qui correspon i de seguida ho haguessen sabut! 

Però no. Res de preguntar potser perquè cercaven altra cosa, mira per on i ¡¡¡casualment!!! dos blogs afins es fan eco del que diu el facebook del PP i escriuen sengles articles llançant tota mena de sospites conspiratòries sobre el tema i apuntant clarament a una suposada intencionalitat del govern local de Compromís contra el símbol dels espanyols. La diarrea mental arriba a tal punt que, fins i tot, un d'ells assenyala que podria existir un delicte. 

I tan senzill com era preguntar!!! I haguessen sabut la resposta a la misteriosa desaparició de la bandera. S’havia trencat una anella de la subjecció al pal, i davant el perill de caiguda i possibles danys a la bandera va ser retirada dissabte i tornada a col·locar dilluns a primera hora, després que la brigada municipal procedira a arreglar l’anella. 

Lamentable que alguns tinguen en ment un bullit mental de teories conspiratòries i estiguen sempre buscant com i de quina manera s’ataca al govern local davant la manca d'arguments. I clar això fa que, una vegada si i l’altra també, caiguen en el ridícul més espantós. 

A no ser que tot siga una maniobra de despiste perquè volen que els veïns de Tavernes girem l’ull a un altre costat i no parlem dels corruptes i balafiadors que eixe partit té a sa casa. 

Com sempre són capaços de veure una mota de pols en l’ull d’altri i no veure la biga que tenen en el seu.
L'Estat de la Qüestió només expressa l'opinió de l'equip de La Cotorra