L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 4 de febrer del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: La revisió del concepte d'èxit


Hem llegit unes “apreciacions” del senyor Borrás, cap de llista a les passades municipals i actual regidor socialista, sobre el taller de geolocalització impartit ahir dimecres, on critica els assistents i posa en dubte l’èxit de l’activitat. Fins i tot, el regidor socialista es permet opinar i valorar en qualitat “de què” varen estar-hi presents alguns dels participants en la xerrada. Damunt, en pla irònic, ens diu que revisarà el concepte d'èxit.

Unes afirmacions sorprenents des del mateix moment que el Sr. Borràs no va ser-hi present, no hi va participar, ni passivament ni activament. Per tant, pensem que ben difícilment pot saber el motiu pel qual participava cadascun dels presents. 

Però el problema rau en que no només va faltar al taller-xerrada d’ahir dimecres, perquè ha assistit a ben poques (¿o a cap?) de les conferències dels cicles de la passada legislatura. Això que moltes tractaven temes d’economia i hisenda municipal i ell, teòricament, n’hauria d’estar interessat per doble motiu, com a regidor que era d’Hisenda i Economia o bé per la seua titulació acadèmica. 

Ara potser el Sr. Borràs vol seguir allò que ens cantava Raimon: “qui ja ho sap tot, que no vinga a escoltar-me”, i com que ell ja en sap massa…. no cal que escolte ningú. Ni tan sols siga per llavar la cara als votants socialistes que almenys puguen veure com s’interessa per les activitats organitzades des de l'Ajuntament. 

Una cosa està ben clara: Si és pel Sr. Borrás aquests cicles mai no tindran cap èxit donada la manca d’empenta que ell - i el seu partit de rebot- han donat a l’activitat. Una manca d’empenta traduïda també en altres activitats de les regidores que el Sr. Borràs presidia, cas de Participació Ciutadana, on va ser un convidat de pedra en lloc d’un actor actiu. 

I no cal ni que parlem de la regidoria d’Hisenda. Unes pinzellades: el pressupost del 2015 es va presentar en el 2014, quan vosté ja no era regidor, i no es va aprovar abans de l’any perquè el seu partit, el PSOE aliat amb el PP, ho va impedir. El pressupost del 2016 es va presentar i aprovar en el 2015, essent la primera vegada que un pressupost municipal s’aprova abans de l’inici de l’any d’aplicació. 

I no ens ho justifique i menys ens diga que ara els seus “amics” de Compromís ho poden fer perquè tenen majoria absoluta. És la mateixa que tenia el govern municipal del qual en formava part en el 2011, 2012 i 2013, però vosté no va preparar ni presentar mai com a regidor d’Hisenda un pressupost en el temps que calia. 

Mire, a Tavernes ens coneixem tots i sabem qui se'n preocupa dels seus assumptes polítics. I pensem que tant de bo que vosté tingués l’empenta que té i demostra tindre el regidor responsable dels cicles, el Sr. Llácer. Igual ara el seu partit no “lluiria” només de dos regidors, el pitjor resultat de la història del PSOE a Tavernes. 

Així que, per la nostra part, pot vosté seguir revisant el concepte d’èxit. Potser, vist el resultat electoral, ho necesssita.
L'Estat de la Qüestió només expressa l'opinió de l'equip de La Cotorra

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu ho has dit, a Tavernes es coneixem tots i sabem de que que van molts, mes de lo que penseu , molt mes.. I ara de fa poc encara ens coneixem mes.

Anònim ha dit...

El tema era interesanr pero el horari era fatal

Anònim ha dit...

ja estic cansat, ja n'he tinc prou, ja esta be, transparencia?? no es cregueu ni el que porteu al programa electoral, si si, ja se que no sou compromis, que sols sou un blog de informacio pero... aci ens coneguem tots. si els comentaris que fem els ciutadans, no sou capassos de publicar-los, simplement, perque no son d'autobombo, ja ho teni clar, la transparencia sols s'exigueix, no se "m'aplica".

ESTIMADA COTORRA si cregueu que així feu un favor a compromis, crec, que s'esteu equivocant, el ciutada d'apeu, no es ignorat, i sap massa be que la veritat absoluta no existeix i si no es fa algo d'autocritica, encara que siga poc, acabareu perdent la confiança de l'electorat.

jo soc votant de compromis, pero si continueu en este camí, ho deixaré de ser.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La majoria dels comentaris es publiquen. I no rebutgem una critica raonada i argumentada, sinó les que no més busquen desprestigiar sense arguments arribant fins a la desquealificació.

I estem d'acord: la veritat absoluta no existeix. I autocritica se'n fa.

Ara no cal confondre's i demanar al govern que faça autocritica perquè no faça les coses que u voldria o com u les voldria. L'important és que es facen, tard o d'hora segons les possibilitats, però que es treballe i s'avance. I això no ho pot dubtar ningú que es fa.
Quan a transparència i informació al ciutadà, pensem que estem ara a anys llums de passats governs i continua millorant-se. Fes una ullada enrere i compara.
I una dada: Tavernes es un dels tres pobles valencians de menys de 20.000 habitants més transparents i això no ho hem dit nosaltres.