L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 1 de febrer del 2016

L'Iboga Summer Festival es posa a caminar

Goran Bregovic
L'Iboga Summer Festival tornarà a la platja de Tavernes el 2016 en la seua quarta edició, amb la qual cosa acaba la itinerància d'un festival que ha canviat d'ubicació els primers anys. L'estiu passat prop de 20.000 persones van assistir als concerts en el total de dies de la seua celebració.

Una vegada mes els grups més representatius dels estils balkan, gypsy, ska i swing sonaran del 26 al 28 en la zona de la Goleta, junt a activitats alternatives dirigides a tota la família.

S'espera reunir en la pròxima edició sobre una vintena de bandes i artistes internacionals i ja està confirmada la participació del street perfomer australià Dub FX, que fusiona ritmes hip-hop, reggae i drum'n'bass mitjançant la seua tècnica de «live looping», a través de veu, samplers, sintetitzadors i pedals.
Empatee du Weis


El músic i compositor Goran Bregovic, máxim exponent de la música balcànica, encapçalarà el cartell del Iboga Summer Festival que se celebrarà del 28 al 30 de juliol de 2016 en la platja de Tavernes. 

Bregovic, compositor de bandes sonores de pel·lícules del director Emir Kusturica, autor de la versió gypsy de l'òpera Carmen i renovador del folk d'Europa de l'Est participarà amb la seua guitarra i la seua "The Wedding and Funeral Orchestra".


El festival també comptarà amb la participació de la canadenca Tia Brazda i del duo danés Swing Republic, que debuten a Espanya a través del Iboga i ho consoliden com la principal alternativa mediterrània a les cites estivals de pop-rock alternatiu i indie.


L'organització en la seua pagina web ha confirmat la presència del duo danés Swing Republic i l'artista Tia Brazda. Tots ells s'uneixen als confirmats
la banda Dubioza Kolektiv, de Bòsnia i Hercegovina, amb la seua mescla d'hip-hop, reggae, dub, rock i folklore bosnià, i els nord-americans Kultur Shock, que porten des de Seattle la seua combinació de gypsy punk, rock i metall amb la música tradicional balcànica, formaran part del cartell.

També hi participaran els italians Empatee du Weis, que uneixen la irreverència del ska amb el refinament del jazz, el caos balcànic i la tranquil·litat del reggae.

Kultur Shock
En aquesta nova edició repetiran tres de les formacions més aclamades en l'edició de l'any passat: els hongaresos Bohemian Betyars, els madrilenys Spin Et Kú i els gallecs Chotokoeu.

Tavernes es consolida com a alternativa musical de les comarques centrals en acollir a l'hivern el Festivern i com a activitat de l'estiu l’Iboga.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Grans artistes si senyor però la oferta que s'ha fet per artistes que vullguen colaborar a canvi de la entrada i un dinar no es pot permetre. Hi ha que dignificar el treball d'artiste.

UN JUBILAT ha dit...

Si es de veres el cometari de l'anonim de les 12:13,l'ajuntament no deuria permitir-ho.La dignitat de les persones es el mes important i no hi ha que permetre que's perga.