L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 2 de febrer del 2016

Neteja de vegetació en el riu Vaca



L'Ajuntament està procedint a la neteja i eliminació de canyes i altres vegetals en el riu Vaca. Les fotografies estan fetes aquest mati en el riu.

Com s'hi pot observar, s'està usant la màquina comprada fa uns mesos per l'Ajuntament per dedicar-la a aquests menesters.

La neteja i eliminació de vegetació es fa com a prevenció i neteja, amb l'objectiu principal d'evitar un taponament per acumulació de canyes i altres vegetals en cas de fortes pluges.
 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si amortisen la màquina que han conprat

Anònim ha dit...

Quina llàstima que s'haja de pagar amb diners dels veïns de Tavernes el que seria obligació de la Confederació hidrogràfica del Xúquer; però clar contra qui anirien les queixes en cas d'inundació?

UN JUBILAT ha dit...

Jà que estem netejant el riu amb els nostres impostos,a veure si podem aconseguir que la Confederació Hidrogràfica del Xuquer ens ajude a reparar els camins que s'han estropejat precisament per l'efecte del riu,i no ens serveix que ens diga que no te diners,doncs nosaltres tampoc en tenim i ens esforcem per a netejar el riu quan es a ells a qui els correspon fer-ho.