L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 2 de febrer del 2016

Tavernes dóna ajudes per a l'activitat comercial en valencià

Les empreses de Tavernes poden sol·licitar des d'ahir, 1 de febrer, les ajudes per a l’activitat comercial en valencià. Els documents es poden presentar en el Registre General de l'Ajuntament ubicat a la planta baixa.

Les ajudes es donen per elements de retolació (rètols exteriors, interiors o vehicles amb elements fixos), pàgines web de creació, material d’embalatge (bosses de paper o plàstic, caixes de cartró...) i publicitat, que engloba cartells, fullets, tríptics, etc. mentre queda fora material publicitari de regal, com camisetes, encenedors, bolígrafs, calendaris, i la publicitat en publicacions i mitjans de comunicació.

Les ajudes que es concedeixen són del 50 % en retolació i pàgines web noves (amb un límit de 500 euros), i ajudes del 33 % per a la publicitat i embalatge (amb un màxim de 300 euros). Les sol·licituds s’atendran seguint l’ordre de presentació de la justificació completa, fins a esgotar la quantitat consignada en la partida pressupostària d'enguany, 4.100 euros.

Com es norma d'altres només es pot concedir una ajuda per beneficiari i any, i es poden demanar les ajudes per més d’un element. L’import màxim per empresa serà de 500 euros i com a condicions estan que les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals han d'estar dins del terme municipal de Tavernes i al corrent en les obligacions fiscals, de seguretat social i amb el consistori.

L’Ajuntament farà un primer pagament per a les sol·licituds justificades fins al 30 de juny i un de segon per a les justificades fins al 31 d’octubre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Compromís amb el valencià