L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 2 de febrer del 2016

Tècnics de Medi Ambient duran a cap un estudi geotècnic dels camins tallats en el terme


Tècnics de Medi Ambient visitaran Tavernes al llarg de la setmana que ve per dur a cap un estudi geotècnic dels camins del terme que estan tallats per les solsides del riu Vaca.

El regidor d'Agricultura, Javi Escrihuela, ha assenyalat que l'objectiu de l'estudi és conèixer amb exactitud quin és l’estat en què es troba el subsòl dels camins, per poder saber quina mesura concreta cal prendre a l'hora de preparar uns projectes de reparació. En els treballs s’utilitzaran unes màquines que faran les perforacions pertinents i una vegada fet l’estudi, es redactarà l'expedient que els tècnics duran a la Confederació.


Com ací en La Cotorra hem informat en altres ocasions i ho podeu llegir


es tracta dels camins de la Séquia de la Bova i adjacents i els de la zona del Tancat, tots ells fets fets malbé per les solsides dels murs del Vaca, que provoca clavills en els camins. Com a conseqüència els camins s’estan afonant i a pesar de les reunions i peticions que s'han fet amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, responsable de les reparacions i del manteniment del riu Vaca, que sempre té com a resposta que no se’n fa càrrec perquè no disposa de diners.

Davant aquesta situació, el regidor d’Agricultura, Javi Escrihuela, i la regidora d’Obres Públiques, Llum Sansaloni, s'entrevistaran amb el diputat de Medi Ambient, Josep Vicent Bort, el passat mes de novembre, per sol·licitar el seu ajut i col·laboració en la sol·licitud de les obres a executar.

Així doncs, la Diputació, la Conselleria i l’Ajuntament de Tavernes conjuntament duran l’expedient al Ministeri d’Agricultura (de qui depen Confederació) perquè es faça càrrec de les reparacions necessàries en els camins de la Séquia de la Bova i de la zona del Tancat.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be. A vore si per fí es soluciona este greu problema.

Anònim ha dit...

Geotecnic...

Anònim ha dit...

Un estudi geotèrmic?